Regarding NBA 2K17 2KTV Episode 6: Answer Question To Get Free VC And Other Rewards

In NBA 2KTV episode 6, if you got all the answers right, you would earn more free VC, players have chance to acquire free virtual currency and other goodies in NBA 2K17, all thanks to 2K Games. According to previous episode, if players earned a shirt, followed by, you would acquire an attribute boost, as well as currency. Be reminded that you can get a shirt, My Team pack, and free VC. cheap Virtual Currency, you can get cheap NBA 2K17 MT PC online.
http://www.u4nba.com/nba-2k17-mt/pc-2354

Below are the questions asked in the NBA 2K17 2KTV Episode 6 along with their answers and their corresponding reward.

Question 1: Play of the week
Answer: Player’s choice (50VC)

Question 2: How many Finals was Gary Payton in
Answer: (100VC)

Question 3: In 2k17, which 3v3 game mode is your favorite
Answer: Player’s choice (50VC)

Question 4: What type of player is most important in 3v3
Answer: Player’s choice (50VC)

Question 5: Where do you like to compete in 2k17
Answer: Player’s choice (50VC)

Question 6: Which year did Udonis win his first Championship
Answer: 2006 (Shirt)

Question 7: Which carc color represents in the highest rated players
Answer: Pink Diamond (MyTeam pack)

Question 8: Which Miami Heat player was the cover athlete on 2k14
Answer: Lebron James (100VC)

Someone who can simply get free stuff in NBA 2K17 by answering these questions, during the time, most of players stressed that

2K Games has removed 2KTV from the NBA 2K17 mobile app which has made it slightly difficult to decently watch as well as answer

the questions.

Many players still complain that 2K Games is not bringing better rewards this year. As compared to the previously launched NBA 2K titles, NBA 2K17 2KTV episode 6 and previous episodes have also not given away so much.

In the meanwhile, according to Sony PlayStation, and announced a partnership with ESL to host tournaments. For many of NBA 2K17 players, they will be the first to try this new experience. In addition, on October 27, PS4 players will be able to join the major tournament. For some fanatic players, they have been already prepared enough NBA 2K17 MT XBOX ONE.
http://www.u4nba.com/nba-2k17-mt/xbox-one-2352
Regarding NBA 2K17 2KTV Episode 6: Answer Question To Get Free VC And Other Rewards

Комментарии

Комментировать могут только зарегистрированные пользователи.